BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi

Ock

22 Aralık 2018 Cumartesi günü Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi olarak Dünyanın en büyük Panoramik Müzesi olarak açılan 1326 Bursa Fetih Müzesini ziyaret ettik.Sonrasında Merinos Kültür Merkezindeki Tekstil ve Göç Müzelerini ziyaret ederek keyifli bir gün geçirdik.

Ara

Kütahya Tavşanlı Bilim ve Sanat Merkezi  idareci ve öğretmenleri  3.12.2018 Cumartesi günü kurumumuzu ziyaret ettiler.

Merkezimizde Kimya Mühendisliği meslek tanıtımı yapıldı

Ara

Merkezimizde Kimya Öğretmenimiz Erol AKBAŞ tarafından öğrencilerimize yönelik Diyabet Eğitimi yapıldı

Kas

Karacabey İMKB Kız Mesleki ve Teknik Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ders etkinlikleri kapsamında merkezimizi ziyaret ederek BİLSEMlerdeki eğitim süreci ile ilgili okulumuz rehberlik öğretmeni Muazes ERBAY ve Müdür Yardımcısı Hakan SUBAŞI tarafından bilgilendirildi ve merkezimizin tanıtımı yapıldı.

Kas

Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi Konya Bilim Merkezi, Türkiye Liseler Arası Makale Yarışmasına 4 alanda 5 öğrenci ile katıldı. Medya ve İletişim alanında Gökçe PAZARCIKLI Türkiye 3. sü oldu.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması kapsamında okulumuz öğretmenleri için kahvaltı etkinliği düzenlendi ve devamında öğretmenlerimize hediyeleri Kurum Müdürü Halit ERSÖZ tarafından takdim edildi.

Kas

Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi 17 Kasım 2018 Cumartesi günü Bilim ve Teknoloji Merkezi, Tofaş Araba Müzesi, Hayvanat Bahçesine gezi düzenlemiştir. Geziye Müdür Yardımcısı Hakan SUBAŞI başkanlığında gezi kolu öğretmenleri Ayşenur TAYFUR, Kamil SELÇUK, Erol AKBAŞ ve öğrencilerimiz katılmışlardır.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü Töreni düzenlendi.

Kas

Okulumuzda görev yapan Matematik Öğretmeni Cemil TORKAY emekli oldu. Öğretmenimize emeklilik veda yemeği düzenlendi. Öğretmenimize emeklilik hayatında mutluluklar diliyoruz.

Eyl

Uyum Grubu Öğrencilerinin va Ailelerinin Katılımıyla Uyum Programını Tamamlayan Öğrencilere Program Tamamlama Belgeleri törenle dağıtıldı.

Eyl

May

Görsel sanatlar Öğretmeni Sibel Yıldırım tarafından düzenlenen resim sergisi 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi bahçesinde düzenlenmiştir. Resim ve genel yetenek öğrencilerinin yaptığı birçok farklı teknikteki eser gelen konuklar tarafından beğeniyle gezilmiştir..

May

28.04.2018 tarihinde saat 14:00-15:00 saatleri arasında kurumumuzda Yangın Eğitimi ve Tatbikatı yapılmıştır.