Mrt

Eski Yunus Emre Mahallesi Muhtarı ve Eski Belediye Meclis Üyesi Engin SÖKMEN Çanakkale Zaferinin 102. yıldönümü nedeniyle öğrencilerimizle Çanakkale Zaferi konulu söyleşi düzenledi.

Mrt

7 hafta boyunca devam eden Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğünün Aile Eğitimi Seminerleri tamamlandı ve katılımcılara belgeleri verildi.

Mrt

Merkezimizde hafta sonları yürüttüğümüz atölye çalışmaları kapsamında 19/03/2017 Pazar günü öğrencilerimiz ile çevre gezisi gerçekleştirdik. İlçemiz Ovaazatlı mahallesi yakınlarında bulunan kurtuluş savaşı döneminde fedakarlıklar göstermiş ve yakın zamanda Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından restore edilen Cinci Hoca mezarı ziyaret edildi. Doğada gezinti yapıldı ve çocuklara doğanın sunduğu nimetler tanıtıldı. Turp filizi ve kuzu kulağı otları toplandı ve afiyetle yendi.

İlçemizde dördüncüsü düzenlenen taklacı güvercin festivali ziyaret edildikten sonra. Paşalar köyü paleoantropoloji kazı alanı ziyaret edildi. Dönüş yolunda Orgazine Sanayi Bölgesinde bulunan Gümüş Su tesisi ziyaret edildi ve orada öğrencilerimize bilgilendirmeler yapıldı.

Oldukça keyifli bir gün geçirdikten sonra günü tamamladık.

Mrt

21/03/2017 Salı günü Bursa Tüyap-Kitap Fuarı’na  düzenlediğimiz gezide, Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri kitaplar ile baş başa çok mutlu bir etkinliğe başladı. Gezi kulübü öğretmenlerimiz Eftal ÇEKİ ve Erol AKBAŞ’ın organize ettiği gezi etkinliğine 16 öğrencimiz katıldı.

Kitap fuarından sonra öğle yemeğini yiyen çocuklarımız Bursa Botanik Parkında oldukça keyifli bir gün geçirdikten sonra günü tamamladılar.

Mrt

Matruşka Filozof Etkinliği Rasyonalist Filozoflar arasındaki ilişkiyi göstermek ve felsefeyi eğlenceli hale getirerek öğrencilerin dikkatini çekmek amacıyla yaptığımız bir etkinliktir.

Mimar Semih TÜRKCAN tarafından öğrencilerimize söyleşi  düzenlendi

Mrt

Tarih Öğretmenimiz Hülya BARUK liderliğinde Bireysel Yetenekleri Farkettirici Program öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz “Defile Zamanı” etkinliğimizde öğrencimiz Kaan ŞENATEŞ “II.Mahmut” tasarımı düzenledi.

Öğrencilerimizden Selin BEKCAN Yavuz Sultan Selim tasarımı, Emine Beyza ÖZYILMAZ ise Hürrem Sultan tasarımı düzenledi.

Şbt

Tarih Öğretmenimiz Hülya BARUK liderliğinde 22.02.2017 tarihinde Özel Yetenekleri Geliştirici Program öğrencilerimizle beraber gerçekleştirdiğimiz "Tarihten Saat Çıktı" etkinliğimizde Güneş Saatimizi çalıştırdık.

Şbt

7 hafta boyunca devam edecek olan Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürlüğünün Aile Eğitimi Seminerlerine başlandı.

Şbt

Tarih Öğretmenimiz Hülya BARUK liderliğinde Arkeoloji Atölyemiz tarafından gerçekleştirilen "Kral Midas´ın Kulakları" etkinliğimizin sunumu 17.02.2017 tarihinde yapıldı

Şbt

Mustafakemalpaşa Kültür Sanat Derneği Başkanı Eğitimci Yazar Kekil ŞİMŞEK tarafından 14.02.2017 tarihinde okulumuzda öğrencilerimize söyleşi düzenlendi ve öğrencilere kitap dağıtımı yapıldı.