TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı 11 Mayıs 2018 tarihinde kurumumuzda yapıldı.

Nis

Bursa Özel Nilvak Okulları olarak Türkiye genelinde düzenlenen “Benim Güzel Ülkem” konulu Ulusal Resim Yarışmasında resim öğrencimiz Yağmur AKGÜN mansiyon ödülü almıştır. Kendisini tebrik ediyoruz.

Mrt

Ziraat Mühendisi Ali UZAY işyerinde öğrencilerimizle bir etkinlik gerçekleştirmiştir. Bu etkinlikte Tarım İlaçları, GDO’lu ürünler ve bitki tohumları konusunda bilgi veren Ali UZAY, öğrencilerimizin sorularını da cevaplamıştır..Kendisine bu etkinlik için teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizle Bursa Tüyap Kitap Fuarı gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz Tüyap Kitap Fuarı sonrasında Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı da ziyaret ettiler.

Mrt

Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi olarak Pİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ çerçevesinde düzenlenen Pi Günü Yarışmasına katıldık.

Mrt

Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Doç.Dr.Mehmet ÖZ tarafından öğrencilerimize Tohumlar ve Yağlı Tohumlar konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Mrt

Destek-1 öğrencileri öğretmenleri Kübra KUZU ile kendi kaleydoskoplarını yaptılar.

Mrt

Destek-1 öğrencileri öğretmenleri Kübra KUZU ile kendi atkılarını ördüler.

Mrt

Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümünde Sınıf Öğretmeni Kübra KUZU eşliğinde Destek-1 öğrencileri hoşaf yapıp şehitlerimizi andı. Ayrıca Şehitlerimiz mektup yazdılar.

Mrt

Öğrencilerimiz için Sinema Günleri düzenledik ve film gösterimleri yaptık.

Mrt

TEMA Vakfı Mustafakemalpaşa temsilcisi  Rasim BALABAN Okulumuzu ziyaret etti ve öğrencilerimize TEMA vakfının faaliyetlerini anlatarak yaşanabilir bir gelecek için ekolojik dengenin korunması gerektiğini söyleyerek ,öğrencilerimizi bu konuda önemli çalışmalara imza atan TEMA vakfına gönüllü olmaya davet etti.

Ara

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih DEMİREL ve Arş.Gör. Ahmet ÇOPUR okulumuzu ziyaret etti.Doç. Dr. Fatih DEMİREL öğrencilerimizle "Osmanlı´dan Günümüze Bilim İnsanı Yetiştirme" konusunda söyleşi gerçekleştirdi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Kurumumuzda Öğretmenlerimize özel kahvaltı etkinliği düzenlendi. Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlandı ve hediyeleri verildi.

Kas