RAMAZAN DURMUŞ - MÜDÜR YARDIMCISI

1968 Mustafakemalpaşa Çamlıca Köyü doğumluyum. .İlkokulu Çamlıca Köyünde okudum. Orta Okul ve Liseyi İmam-Hatip Lisesi’nde tamamladım. Trakya Üniversitesi Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1988 yılında mezun oldum. Daha sonra Lisans Tamlama Programını Çanakkale 18 Mart Üniversitesi 2+2 Lisans Tamamlama Programını bitirdim. İlk Görevimi 1988 yılında Erzurum/Horasan/Iğrıbığır Köyünde yaptım. 1 Yılda Erzurum/Horasan /Yukarı Bademözü köyünde çalıştıktan sonra 1993 yılımda Bursa Mustafakemalpaşa Karaköy İlkokuluna atandım. Sırası ile 1-Karaköy 2- Kumkadı 3- Güllüce Köy İlkokullarında çalıştım. 1997-1998 Eğitim-Öğretim yılında Öğretmendavut İlköğretim Okulu’na atandım. 1 yıl Züferbey İlköğretim Okulunda görevlendirme çalıştıktan sonra geri döndüm. 2000 yılı Ocak ayında Öğretmendavut İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladım. 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında Bursa / Nilüfer / Canaydın İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak tayin oldum. Burada görev süremi doldurduktan sonra 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında Mustafakemalpaşa / 14 Eylül İlkokuluna atandım. 2023-2024 Eğitim öğretim yılında Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi müdür Yardımcılığına atandım ve halen bu görevimi sürdürmekteyim..