Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi

02246120700
Yüzbaşı Sabribey Mahallesi Taş Mektep Sokak No7 Mustafakemalpaşa BURSA
Vizyon
Okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretim çağı “Üstün Yetenekli” öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak.
Misyon
Okul öncesi, ilköğretim ve orta öğretim öğrencilerden zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından “Üstün Yetenekli” olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermek.
Başarılar
Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi 13. Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Türkiye 1. olmuştur.
Kütüphane Kitap Sayısı :1550
Öğretim Şekli :Üçlü(Sabah-Öğle-Akşam) Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi
Saatler
PAZARTESİ - SALI - ÇARŞAMBA - PERŞEMBE - CUMA AKŞAM GRUBU 17:00 - 20:10 CUMARTESİ SABAH GRUBU 09:00 - 12:40 ÖĞLE GRUBU 13:30 - 17:10
Kalorifer(Doğalgaz)
Şehir içi otobüsler
Yüzbaşı Sabribey Mahallesi Taş Mektep Sokak No7 Mustafakemalpaşa BURSA
0 km.
Bilimsel Etkinlikler
Ülkemiz genelinde düzenlenen TÜBİTAK yarışmalarının tamamına merkezimiz katılmaktadır.